trešdiena, 2016. gada 20. janvāris

Apakšveļa

Īstās apakšveļas izvēle un iegāde ir ļoti svarīga daudzām sievietēm. No vīrieša puses tas var likties dīvaini, bet atrast smalku un piegulošu apakšveļu var būt patiesi grūti daudzu iemeslu dēļ. Pirmkārt, ir grūti atrast precīzu izmēru (kas vienmēr ir atšķirīgs mistisku iemeslu dēļ), kvalitāti un visbeidzot cenu.

Izvēloties sieviešu apakšveļu veikalā, atrast pareizo izmēru nav nemaz tik viegli. Dažreiz tas var aizņemt vairākas stundas, lai atrastu lieliski piegulošu krūšturi. Citai sievietei var būt nepieciešamas pat vairākas dienas, lai atrastu smalku apakšveļu, kas būs vēlamajā krāsā, ar modernu un ērtu dizainu un, protams, par pieņemamu cenu. Dažkārt ir labāk pirkt vienu kvalitatīvu apakšveļas komplektu internetā, kas izgatavots no smalka auduma ar mežģīņu apdari un smalkiem mežģīņu rotājumiem un valkāt to ilgāk, nekā pirkt lētu un valkāt to līdz pirmajai mazgāšanas reizei.

Smalku apakšveļu un augstas kvalitātes intīmo apģērbu tagad pārsvarā izgatavo no Eiropas audumiem un tos galvenokārt veido franču dizaineri. Viņi jūt, kas sievietei nepieciešams, un viņi zina, kā padarīt sievietes augumu, iekārojamāku un pievilcīgāku. Ir labi zināms, ka vārds “veļa” (lingerie) nāk no franču valodas un apzīmē vilinošu un seksīgu apakšveļu. Franču dizaineri lieliski zina, kā parādīt sievietes seksualitāti un sievišķo pusi, piedāvājot pievilcīgus, elpu aizraujošus un provokatīvus veļas komplektus.

Sieviešu apakšveļas kolekcijas ietver dažādus stilus, piemēram, krūšturi un biksītes, babydoll komplektus un ņieburus, naktsveļu, halātus un kleitas, apakšveļas komplektus, korsetes un puskorsetes un tedijus. Sievietei noteikti nepieciešami daži atšķirīgi apakšveļas komplekti dažādiem gadījumiem. Ikdienai ir labāk izvēlēties kaut ko ērtu, kas izgatavots no mīksta auduma ar regulējamām plecu lencītēm un uzlabojošu dizainu. Tagad dizaineri piedāvā bezvīļu krūšturus, kurus gandrīz nemaz nevar just, kad tie uzvilkti. Attiecībā uz “intīmiem brīžiem”, labāk ir izvēlēties kaut ko eksotisku, vai pievilcīgās krāsās ar mežģīņu rotājumiem un no caurspīdīgiem, izšūtiem materiāliem. Ticiet vai nē, bet vīrieši nevēlas redzēt “visu vienlaicīgi”. Viņiem patīk iztēloties, izveidot un tikt pavedinātiem. Naktij labāk ir iegādāties ērtu naktskreklu garumā apmēram līdz celim un izjust tikai komfortu un neko citu. Naktī mēs visi vēlamies atpūsties, aizmirst par ikdienas problēmām un būt gultā mīkstā nakts veļā. Mēs nevaram atstāt novārtā to, kas nav redzams no pirmā skatiena, kā tas ir ar apakšveļu. Vīrs vai draugs var redzēt to jebkurā laikā, un mūsu apakšveļai vajadzētu izskatīties perfekti no sākuma līdz beigām. Veļa ir sievietes seja – veids, kā mūsu veļa izskatās ir veids, kādas mēs esam patiesībā.